Kendall-Jackson Vintners Reserve Cabernet Sauvignon, Verenigde Staten
Aanbevolen bij ribeye steak, lamsvlees, wildgerechten, lasagne of stevige kaassoorten.
In 1982 kocht Jess Jackson in Lake County, ten noorden van Napa Valley, een boomgaard van 32 hectare vol met peren en walnoten en verving deze bomen voor Chardonnay wijnstokken. Hiermee werd Kendall-Jackson geboren. Jackson verkoopt zijn eerste Chardonnay in New York en vervolgens in Washington. Vanaf dan gaat het hard: er komen nieuwe series en heel Amerika en de rest van de wereld raakt bekend met Kendall-Jackson. Kendall-Jackson is één van Californië‘s jongste, meest toonaangevende en dynamische wijnhuizen.
Moderne, artisanale vinficatie, met 10 maanden houtlagering op Frans eiken (59%), Amerikaans eiken (29%) en op rvs (8%). Dit geeft de wijn zijn rijke en ronde smaak.
De wijngaarden liggen in twee County’s, te weten Sonoma County en Mendocino County.
Kendall-Jackson produceert reeds meer dan 2 decennia lang van de meest verfijnde wijnen in Californië. Klimaat en grondsoorten worden per wijngaard nauwkeurig bestudeerd. Dit eigendom kent een wereldwijde reputatie. Kendall Jackson produceert hun wijn met respect voor de natuur. Dit wordt erkend met het Californië duurzaamheid certificaat. De Vintner’s Reserve serie is toonaangevend op de Amerikaanse wijnmarkt.
Hooftstraat 89
2406 GE Alphen aan den Rijn
06 191 444 94
info@tasteaandenrijn.nl
Openingstijden:
Ma : gesloten voor lekkernijen
Di : 09.00 - 16.00 uur
Wo: 09.00 - 17.30 uur
Do : 09.00 - 18.00 uur
Vrij: 09.00 - 18.00 uur
Za : 09.00 - 17.00 uur
Zo: gesloten voor lekkernijen*
*) deze tijd kan wekelijks anders zijn
KVK: 78688167